Hoppa till innehållet

Longstay i Boden

Välkommen till Boden Business Park, den optimala platsen för företagare och deras anställda som söker ett långvarigt och bekvämt boende mitt i hjärtat av Boden.

Våra hotellrum
Vi är stolta över att erbjuda 18 enkelrum som är skräddarsydda för våra longstay kunder och som kommer att ge dig en riktigt bra upplevelse under din tid här. Våra enkla och fräscha rum är utrustade med allt du behöver för en trevlig vistelse – en bekväm enkelsäng, TV, snabbt wifi och ett eget badrum med dusch.

Bekvämligheter
Med egen hotellentré och generöst med parkeringsutrymme direkt utanför, gör vi det enkelt för dig att komma och gå som du behagar. Vi erbjuder också gemensam tvättstuga, och tar hand om städningen samt bytet av sänglinne och handdukar en gång i veckan.

Som en extra förmån har du tillgång till Bodens kanske fräschaste gym precis intill hotellet. Efter träningen kan du koppla av i vår bastu. Vi strävar efter att göra din vistelse så angenäm som möjligt, både när det gäller boende och välbefinnande. För att göra din tid hos oss ännu mer bekväm, erbjuder vi möjligheten att ordna frukost, lunch för take-away och färdigpaketerad middag om du önskar. Vi skapar en miljö där du kan fokusera på ditt företagande medan vi tar hand om detaljerna kring ditt boende.

Besök oss
Boden Business Park är platsen där det händer, och vi inbjuder dig att besöka oss och uppleva själv. Vårt team ser fram emot att inte bara visa dig våra rum utan även den inspirerande miljön på Parken. Ta steget in i en värld av komfort, bekvämlighet och företagaranda - här är platsen att vara!

By Formsmedjan. Powered by Yago