Hoppa till innehållet

Jobba hos oss på Torget

Passionerad kock till Torget

Är du på jakt efter nya utmaningar? Kanske på en plats där möten, mat och möjligheter är en del av huvudingrediensen? Och på ett företag där du kan vara med och utveckla och inspirera? Vi på Torget söker nu en kock som vill vara en del av vårt team.

Vi är Torget

Torget är stället där mat, människor och möjligheter möts. Vi bedriver restaurangverksamhet i kärnan av Boden Business Park, där miljön andas idéer, innovation och utveckling – något som även speglas i vår matfilosofi. Med fokus på hög kvalitét och service, och en stolthet i att laga mat från grunden med svenska och fräscha råvaror.

Om tjänsten

Vi söker nu en ansvarig kock med erfarenhet av högklassig matlagning. Kunderna är företrädesvis konferensgrupper och utländska gäster men även bröllop, fester och närboende. Tjänsten innebär att delta i att utveckla/förnya och kvalitetssäkra vårt dagliga matutbud samt på plats vara en del i laget som löser arbetet i köket.

Du kommer vara en del i utvecklingen av hela vår anläggning och vi ställer särskilt höga krav på flexibilitet, samarbetsvilja och köksekonomi. Du är även noggrann och strukturerad. Vi samarbetar med vår systeranläggning i Sörbyn och det kan bli enstaka pass där.

Arbetstid:

Lön och tillträdesdatum enligt överenskommelse. Du behöver B-körkort och tillgång till egen bil. Varierande arbetstider beroende på säsong och beläggning. Viss tid mycket arbete, viss tid möjlighet till ledighet.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan tidigare. Du har även erfarenhet av olika event och sittningar. Du är serviceinriktad, ansvarstagande och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. På en arbetsplats vill du gärna vara med och utveckla och ser det som en möjlighet att få jobba i en internationell miljö med en bred variation av gäster. Stor vikt läggs på din personlighet!

Anställningsform: Tillsvidare | Anställningens omfattning: Heltid | Tillträde: Enligt överenskommelse – intervjuer sker löpande | Lediga befattningar: 1 | Ort: Sävast & Sörbyn | Sista ansökningsdag: 2022-12-21 |

 

Frågor och ansökan:

Eirin Hannedahl, Verksamhetsansvarig

eirin@torgethospitality.se | 0921-75 550

 

Vill du jobba hos oss på Torget? 

Skicka in din spontanansökan idag.

Spontanansökan

By Formsmedjan. Powered by Yago