Hoppa till innehållet

Jobba hos oss på Torget

Erfaren kock till Torget, Boden Business Park i Sävast

Är du på jakt efter nya utmaningar? Kanske på en plats där möten, mat och möjligheter är en del av huvudingrediensen? Och på ett företag där du kan vara med och utveckla och inspirera? Vi på Torget söker nu en kock som vill vara en del av vårt team.

Vi är Torget

Torget är stället där mat, människor och möjligheter möts. Vi bedriver restaurangverksamhet i kärnan av Boden Business Park, där miljön andas idéer, innovation och utveckling – något som även speglas i vår matfilosofi. Med fokus på hög kvalitét och service, och en stolthet i att laga mat från grunden med svenska och fräscha råvaror. Vi är en del av Sörby Turism och Konferens som även driver verksamheterna Sörbyn Lodge och Golfrestaurangen

Om tjänsten

Du arbetar i den dagliga driften och tillsammans med teamet ansvarar du för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Tillsammans med verksamhetschefen leder ni det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med verksamhetschefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete förekommer. Vi serverar framförallt lunch, konferensmåltider och utöver det så levererar vi viss catering. Våra kunder är företrädesvis konferensgrupper, utländska gäster och närboende men har även bröllop och fester. Vi samarbetar med vår systeranläggning i Sörbyn och driver även Golfrestaurangen på Bodens golfklubb.

Arbetstid:

Lön och tillträdesdatum enligt överenskommelse. Du behöver B-körkort. Varierande arbetstider beroende på säsong och beläggning. Viss tid mycket arbete, viss tid möjlighet till ledighet.

Vem är du?

Du är en erfaren kock med många års erfarenhet som vet hur ett kök och en restaurang fungerar. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. Du klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du vill gärna vara med och utveckla och ser det som en möjlighet att få arbeta i en internationell miljö med bred variation av gäster. God planering är ett ledord hos oss och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund tillsammans med vårt personliga bemötande. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. Stor vikt läggs på din personlighet!

B-körkort är ett krav.

Anställningsform: Tillsvidare | Anställningens omfattning: Heltid | Tillträde: Enligt överenskommelse – intervjuer sker löpande | Lediga befattningar: 1 | Ort: Sävast |

Frågor och ansökan:

Linda Nordström, verksamhetsansvarig Torget Hospitality

linda@torgethospitality.se | 070-399 91 30

By Formsmedjan. Powered by Yago